tlf. 8213 2000
forbrug@skivevand.dk

Velkommen til Niels 

Det er en naturlov, at tolv nye måneder altid fører nye ting med sig. Noget ved man på forhånd, andet må man tage hen ad vejen.

Hos os har vi vidst i god tid, at 2022 bliver året, hvor vores afholdte kollega gennem mange år, Carsten Nygaard, vil gå på pension. Derfor satte vi i efteråret jagten ind på at finde en værdig afløser som afdelingsleder for vores ’Planlægning og Projektering’. Det fandt vi i skikkelse af 50-årige Niels Vinderslev Bjerregaard, og i januar havde han første arbejdsdag her på adressen.

Heldigvis forlader Carsten først arbejdsmarkedet, når foråret officielt rammer den 1. marts. Det har den fordel, at Niels får de bedste betingelser for at lande blødt i det krævende job, og det tegner allerede godt. Niels er fuld af entusiasme, og han har da også noget at have det i…

Niels er uddannet miljøingeniør og forstår vigtigheden i konstruktiv dialog og samarbejde på tværs af interessenter. Det har han senest bevist i en længere årrække som konsulent for brancheorganisationen Danva i Skanderborg.

Vores nye afdelingsleder fremhæver bl.a. sin begejstring for Skive Vands rolle i virkeliggørelsen af Skive Kommunes visionære udviklingsstrategi, Big Blue Skive 2040. Derudover glæder han sig til alle de andre ventende opgaver, der spiller en vigtig rolle for både miljøets og borgernes bedste.

Privat bor Niels med sin hustru og deres tre børn i Rødding nær Viborg. Han er friluftsmenneske og ivrig jæger, og lige nu bruger han meget fritid på at træne sin første hund siden barndommen. En Field Trial Springer Spaniel, der lyder navnet Nelly.

Af den grund er det belejligt med kortere vej til og fra arbejde, men for Niels har det altid være vigtigst, om selve jobbet er turen værd. Det håber vi meget hos Skive Vand, at vi kan leve op til.

Endnu engang: Varmt velkommen til dig, Niels!