tlf. 8213 2000
forbrug@skivevand.dk

Byrådspolitikeren, campingpladsejeren og formanden...


At være byrådspolitiker er ingen loppetjans. Indsatsen skal findes i de timer på døgnet, hvor man ikke i forvejen holdes optaget af sit fuldtidsjob og sin nattesøvn!
Sådan er det i hvert fald for 51-årige Betina Bugge . Hun sidder som bestyrelsesformand i vores bestyrelse på ni medlemmer og driver til dagligt Fur Camping med sin mand, Brian. (De to er lige nu på vej ind i deres 13. højsæson på Limfjordens vel nok dejligste ø).
Heldigvis stortrives Betina, der oprindeligt stammer fra Nordjylland, med det alt sammen. Ellers var hun nok heller ikke stillet op i politik, som hun med et smil på læben slår fast, da vi sætter hende stævne for at skrive den her historie.

Betina sidder i byrådet for Venstre for tredje periode i træk og har siden kommunalvalget i 2017 været dybt engageret hos os.
Dette på foranledning af Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard. Det er nemlig proceduren i kommunalt ejede virksomheder, at der i bestyrelsen skal sidde folkevalgte.
Med det sagt var Betina noget bekymret over det tildelte bestyrelsesarbejde, for hvad vidste hun lige om vandforsyning og rensning af spildevand?
Hun, med sit speciale i at servicere og beværte sultne campister og turister, der holder af gammeldags kromad.

Men altså – Betina tog et lynkursus i Aarhus, hvor hun på tre dage blev eksamineret i de juridiske formaliteter, der kræves af professionelle bestyrelsesmedlemmer. Selvfølgelig havde vi derudover også en række møder med hende, så hun kunne få indgående indsigt i selve driften.
I dag går Betina velbevandret til emner som økonomi, anlægsarbejde og meget andet under Skive Vand. Som idealist drives hun af muligheden for at have reel indflydelse på at fastholde og videreudvikle de bedst mulige forhold for kommunens borgere. Ja for samfundet i det hele taget.

Betina afrunder:
"Generelt vil jeg gerne gøre mig umage, uanset hvad jeg beskæftiger mig med. Om jeg skal i køkkenet og lave stjerneskud på campingpladsen, eller jeg skal medvirke til vigtige beslutninger for bl.a. Skive Vand".