tlf. 8213 2000
forbrug@skivevand.dk

Sundhedsmyndighederne stiller høje krav til hygiejneforholdene, når man som os arbejder med spildevand. 

Arbejdstøjet for medarbejderne i spildevandsafdelingen skal fx vaskes dagligt, og de skal altid slutte deres arbejdsdag med et brusebad. Af den grund har vi på vores adresse et slags ’multifunktionelt vaskehus’, og det har Tina Low Nielsen styret siden 2014.

Oprindeligt er Tina uddannet reservedelsekspedient, hvilket har givet hende gode forudsætninger for jobbet hos os. Også selvom opgaverne selvfølgelig ikke er helt sammenlignelige.
Som reservedelsekspedient skal man bl.a. være omgængelig, serviceorienteret og organisatorisk anlagt. De evner har Tina, og det sætter vi pris på.
Hver eneste dag skal der være rent arbejdstøj parat. Der skal også være rene håndklæder, ligesom selve baderummet skal være rent. Det er Tinas ansvar at vaske korrekt efter kvalitet og farver – og at få vasketøjet tørret, lagt sammen og lagt på plads.

Hver driftstekniker har sit skab og navnemærket garderobe til sommer- og vinterbehov, og da vi jo har døgnvagt og ikke lukker ned i fx ferier og weekender, skal ’møllen’ konstant holdes kørende. Læg hertil, at Tina også faciliterer vores interne brødordning og står for borddækning og anretning, når vi har gæster i huset.

Privat bor Tina i Skive med sin mand og deres tvillingedøtre, og hun afslører i den forbindelse, at hun ofte ’tager arbejdet med sig hjem’. Den slags plejer ikke at være anbefalelsesværdigt. På den anden side opsummerer det netop vigtigheden af Tinas job: Hvad enten vi mennesker er på job eller hjemme, skal hygiejnen være i orden, og der skal mad til!