tlf. 8213 2000
forbrug@skivevand.dk

Velkommen til Mikael


Vi har længe oplevet et stigende pres på vores afdeling, ’Plan og Projekt’. Det tog vi i foråret konsekvensen af, oprettede en projektlederstilling og lykkedes med at få den helt rigtige ansat.

Han hedder Mikael Dølrath Lauridsen og har snart været hos os i tre måneder, så det er absolut på høje tid at få ham officielt præsenteret.
Med en baggrund som bl.a. bygningskonstruktør har 36-årige Mikael de helt rigtige forudsætninger for at udfylde rollen som projektleder.

Mikael behersker planlægning, projekt- og økonomistyring til fingerspidserne og er allerede dybt involveret i flere store projekter.

Selv, fremhæver han den igangværende og tidsmæssigt krævende kloakseparering i Skive Vestby. Her er vi knap halvvejs igennem de projekterede seks etaper, idet tredje etape først forventes afsluttet i løbet af næste år.

Og når vi nu er ved omtalen af etaper; er det svært at komme udenom Tour de France, som Mikael i tiden også følger tæt. Privat er han nemlig en ivrig cykelrytter foruden at være ægtemand og far.

Mikael har endnu ikke taget cyklen imellem sit hjem i Thisted og os i Skive, men det er bare et spørgsmål om tid, tror vi. I hvert fald har vi lært ham at kende som en mand, der i overbevisende stil når sine mål.