tlf. 8213 2000
forbrug@skivevand.dk

Nyt ansigt i vores økonomiafdeling

Kontrol over ind- og udløb er først og fremmest afgørende for en forsyningsvirksomhed som os. Men indtægter og udgifter skal selvfølgelig også afstemmes og balanceres, og derfor har vi ansat Jonna Godsk Husted.

Vores nye kollega startede anden uge i august og udtrykker, at hun føler sig rigtig godt modtaget. Det er vi glade for at høre. For med en uddannelse som kontor- og regnskabsassistent, en merkonomeksamen i økonomistyring, flere års relevant erfaring og en god energi rent menneskeligt har Jonna præcis den profil, vi har ønsket os.

Alligevel er det klart, at der er meget nyt for hende at sætte sig ind i her. – Der er nye ansigter, en ny virksomhedskultur og ikke mindst en helt ny branche at forholde sig til.

Tidligere har Jonna haft job i økonomiafdelingen på flere større virksomheder i Skive. Og senest har hun i femten år været bogholder hos reklamebureauet FS2.

Privat bor Jonna i Skive med sin mand, Jan. Parret har tre voksne børn, hvoraf de to er fraflyttet hjemmet for at studere. Til fyraften har Jonna således god tid til bl.a. at lufte familiens hund, motionere og dyrke vennekredsen.

Endnu engang velkommen hos os, Jonna.