tlf. 8213 2000
forbrug@skivevand.dk

Nyt ansigt i vores vigtige kundeservice

Mette Andersen har siden 2. oktober haft fast mødetid mandag, tirsdag og onsdag i vores kundeservice. Her er hun klar til at besvare spørgsmål, viderestille til relevante kollegaer osv.

Det er en meget central og vigtig funktion hos os, og hun er ikke på dybt vand, som vi passende kan sige i sammenhængen. For med Mette er der tre medarbejdere i afdelingen, og det er afgørende. Henvendelserne i løbet af dagen kan nemlig godt være både mange og meget forskellige.

Selvom Mette har flere års erhvervserfaring og kommer fra en lignende stilling, er det naturligt, at hun skal bruge ekstra ressourcer på at komme ind i vores branche og fagtermer. Hun afslører dog, at hun føler sig godt hjulpet og godt på vej allerede.

Vores 52-årige kollega er i øvrigt tilflytter fra Løgstør til Skive. I år har hun boet i byen i 10 år og kan slet ikke forestille sig at bo andre steder.

På egnen har hun fået mange nye og nære relationer og afslører om sig selv, at hun privat nyder at invitere dem på god mad. En glæde, hun deler med sin mand, Peter. I bybilledet vil man også kunne se Mette lufte sin hund, Karla.

Officielt velkommen på holdet, Mette.